Juguetes reciclados: Un teatre meravellós

Taller teatro de cajas

Comencem amb els tallers de joguines reciclades!

Amb dues capses de cereal que va portar de casa seva, pintures i imaginació l’Alba va fer un teatre meravellós per fer titelles. Després de fer els dibuixos, de tallar les formes i gaudir pintant els vermells, els verds, el magenta… quan el nou teatre estava a punt, ens va sorprendre amb l’història d’un DRAC que feia de BOMBER! Tot, les formes i els colors vibrants van a estar dissenyats per l’artista. El seu teatre és un teatre amb un teló de boca tradicional, però que té a sobre una gran corona de plata que el fa un Gran Teatre REAL.

Per fer aquests teatres cal tenir dues capses de cereal o semblants. Amb la primera es fa la boca de l’escenari i amb l’altra la façana amb el bambalinó i les portes. A festivÁnima n’hi ha més de Tallers de joguines reciclades: Capgrosos, titelles xerraires, un vaixell que es mou i més.

Comenzamos los talleres de juguetes reciclados!

Con dos cajas de cereal, que trajo de su casa, pinturas, e imaginación, Alba hizo un teatro espectacular para hacer títeres. Luego de dibujar las siluetas, cortar y disfrutar  pintando rojos, verdes, y magenta…  cuando el nuevo teatro estaba listo, nos sorprendió con una historia de un DRAGÓN que trabajaba de BOMBERO! Todo, las formas, los colores vibrantes son diseño e inspiración de esta gran artista. Su teatro tiene un telón boca tradicional, que luce encima una gran corona de plata que lo convierte en un Gran Teatro REAL.

Para hacer estos teatros se necesitan dos cajas de cereal iguales. Con la primera se hace la boca del escenario y con la otra la fachada con las puertas y el bambalinón. En festivÁnima hacemos otros Talleres de Juguetes Reciclados: Cabezudos, títeres parlanchines, un barco que navega y más.

This entry was posted in festivAnima es noticia, Hecho en casa, Reciclar... con estilo! and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Juguetes reciclados: Un teatre meravellós

  1. flor angelica losada says:

    no necesito imagenes d ejardines o casas para hacerr para una obra d teatro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *