a la biblioteca de Bigues

Taller de dibuix i poesia amb un poema de Joana Raspall

El mateix dia 1 de Juliol, aniversari de la Joana Raspall a la biblioteca de Bigues i Riells vam fer una colla de periodistes aquàtics, un reportatge del poema «El palau submarí», obra de aquesta dona dolça, poetessa, novel·lista, autora d’obres de teatre i lexicògrafa. La Joana Raspall feia aquell dia 100 anys! 

A la biblioteca van arribar la Norah, l’Ahmed, el Miguel Ángel i molts més i vam fer amb els seus noms les onades de la superfície del mar. Després de llegir el poema vam anar fent veure que érem busos, a buscar en llibres especialitzats les imatges que ens va transmetre la Joana amb les seves rimes divertides.
Tot seguit cadascú segons els seus interessos professionals va fer una «fotografia» dibuixada del que va veure dins del poema per a enganxar-la sota les onades dels nostres noms i poder admirar dins de l’aigua totes les meravelles que un dia «un mariner amb pipa i rostre colrat» li va explicar a la Joana.
Vam gaudir i vam aprendre tots plegats parlant de la Joana, de la seva obra, dels seus 100 anys. També vam parlar dels periodistes, dels científics, de les característiques dels animals marins les seves rareses, del que mengen i de com viuen.

Aquí us deixem el poema sencer per si voleu fer també un dibuix amb aquesta font d’inspiració:

EL PALAU SUBMARÍ

Un mariner amb pipa
i rostre colrat
ha vist les sirenes
que habiten al mar.

I tant si és mentida
com si és veritat
coses fabuloses
ell me n’ha contat.

Hi ha una cova fonda
de sostre empedrat
amb nacre i amb perles
i estrelles de mar.

Jardins d’anemones
de color brillant
guardeixen les voreres
de la sala gran.

Als arbres, que tenen
branques de corall,
l’aigua i remoreja
amb so de cristal.

Hi ballen meduses
entre vels brodats;
les algues s’inclinen
seguint el compàs.

Els dofins hi juguen
talment com infants
i es tiren petxines
amb els pops gegants.

En sofas d’esponges
com coixins inflats,
dormen les sirenes
de cabells daurats.

Fora, les tortugues
van marcant el pas
i passen exèrcits
de peixos armats
amb espases llargues
i martells alçats;
d’altres, duen dintre
uns focs preparats,
i amb canons de tinta
van els calamars.

Defensen la cova
contra l’ull humà,
i la gent de terra
mai no hi podrá entrar.

M’ho ha dit aquell home
que és un llop de mar,
tot xuclant la pipa
que se li ha apagat.

«Raspall és novel·lista, poetessa i dramaturga. A més, com a lexicògrafa és autora de tres diccionaris: de sinònims, de locucions i frases fetes, i d’homònims i parònims. És una de les pioneres del gènere de poesia infantil a Catalunya. L’any 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi en reconeixement a l’activitat en favor de la llengua i la cultura catalanes; i el 2010, la Medalla al Treball Francesc Macià. El juliol de l’any passat, l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va declarar l’any 2013 Any Joana Raspall per commemorar el centenari del seu naixement. » VilaWEB notícies.

Més comentaris d’aquest poema i de la Joana en aquest bloc.

Publicado en Actividades en..., festivAnima es noticia, LeTrAs que nos sirven de inspiración | Etiquetado , , , , , , , , , , , | Deja un comentario

Poesía y dibujo . Poemes i dibuixos

Demà dilluns 1 de Juliol a la biblioteca de Bigues farem un busseig dins d’una poesia de la Joana Raspall. Trobarem sirenes, pops que juguen amb petxines, arbres amb branques de coral. Imatges fabuloses del poema «El palau submarí».

decorado FONDO DEL MAR

Diu la Joana Raspall:

«Un mariner amb pipa
i rostre colrat
ha vist les sirenes
que habiten al mar.
I tant si es mentida
com si és veritat
coses fabuloses
ell me n’ha contat.

Després de passejar per els paisatges que ens regala el poema jugarem als busos periodistes, farem «fotos» dibuixant peixos, meduses, i calamars que amb «canons de tinta» defensen la cova amb els seus tresors del ull humà.

Titere de madera y pasta de papel

Serà molt divertit. Amb els nostres dibuixos farem un mural enganxant-los a la paret de la biblioteca. Tot alló «sota l’aigua» dibuixada i amb les nostres equipaments de busseig. Fent brbrbrbr brbrbr… el soroll que fan els bussos.
Esteu tots convidats!

Publicado en Encuentros, festivAnima es noticia | Etiquetado , , , , , | Deja un comentario

Abrimos nuestro taller en Bogotá

Después de meses de planeación, preparación y trabajo en equipo abrimos de nuevo en Bogotá,  Colombia. El equipo de artesanos y artistas de Festivánima está ya en plena actividad produciendo Teatrinos Pícolo, Teatrinos de Bolsillo, Teatros Bacus y Personajes de dedo y vara.
Para dar comienzo a las actividades hemos tenido el apoyo de RÉTALE, de el grupo A la Luz, y la alegría y empeño de los mireaverunos, que moldean, calan cosen y ensamblan recordando buenos tiempos y dispuestos a dar lo mejor de si mismos.

Sigue esta noticia en FB


Para pedidos e información  Tel.  301-233 75 10

Publicado en festivAnima es noticia | Etiquetado , , , , | Deja un comentario

Un drac que parla

El ajudant i conta-contes de festivÀnima: un petit drac que parla!

drac papiroflexia drac papiroflexia 2drac papiroflexia 3Un drac que parla fet amb papiroflexia

A festivànima tenim uns ajudants,,,  petits dracs que parlen amb tothom a  vegades a les fires o pel carrer o al taller quan algú ens fa una visita. També els trobareu a dins del teu teatre.

Són molt senzills de fer i a la panxa si els obriu trobareu la nostra adreça d’internet.

Avui com que és Sant Jordi, farem tots junts, amb una petita història, el nostre DRAC que PARLA!

1. Primer de tot hem de trobar un paper que sigui quadrat.

Fa molt de temps encara que no ens recordem el món era QUADRAT.

2. El pleguem per la meitat al diagonal, fent un triangle.

A aquest vell món quadrat havia una MUNTANYA de pedres blanques.

3. Obrim el triangle i fem dos plecs posant agafant les dues cantonades al costat dret i esquerre del paper cap a la línia del centre fins que arribin i ens quedi una figura que sembla un estel.

Els nens del poble al costat de la muntanya a la tarda com que feia un vent molt bonic, anaven al camp a jugar amb estels que es feien ells mateixos amb l’ajuda dels seus avis.

4. Una altra vegada amb les dues cantonades noves que ens queden als costats de la línia central fem dos plecs cap al centre fins que obtenim un rombe o un diamant.

Aquesta muntanya amagava un secret: les seves pedres blanques eren DIAMANTS en brut però ningú al poble ho sabia. 

5. Agafant el nostre rombe l’hem de plegar per la meitat fins fer un triangle.

Quan algú va descobrir que els diamants eren molt desitjats pels reis però encara més per les reines i princeses, tots els pares i mares del poble, i els tiets i fins i tot algun avi van deixar enrere les seves activitats habituals per anar a la muntanya a agafar sacs plens de aquestes pedres precioses. Després d’un temps ja la MUNTANYA estava diferent, es veia més prima i no es trobaven ja pedres blanques.

6. Agafant les dues punxes més agudes del triangle, les pleguem cap a la base cap un costat i cap el altre fent un trapezi.

Una nit, quan ja tothom havia deixat d’anar a la muntanya i al poble els pares i mares els tiets, els avis i els nens es preparaven per ficar-se al llit. Alguns es rentaven les dents, altres miraven la tele i comentaven les notícies, alguns avis feien  papiroflèxia amb els seus nets o llegien un conte quan van sentir un soroll com mai havien sentit. Una EXPLOSIÓ monumental va fer tremolar cases, arbres i als arbres els nius que havia a les branques. Van veure de lluny com si a la muntanya algú estigues celebrant SANT JORDI amb una exhibició pirotècnica.

7. Pleguem cap a la dreta i cap a l’esquerra les dues punxes que havíem fet al pas anterior.

Al matí tots van veure que la MUNTANYA amagava més d’un secret: Era també un volcà. El vent del nord va bufar al matí fent que el fum del volcà anés cap a la platja i a la tarda el vent càlid del sud va bufar fent que el fum tornés cap als països del nord (que normalment són més freds). Així va continuar  per mesos fins que tots al poble estaven acostumats.

8. Agafem les dues punxes i les separem cap a fora perpendiculars a la resta de la figura i amb els dos dits fem pressió plegant-les per la meitat.

Un diumenge que van a tornar els nens amb les seves famílies a jugar al camp a la vora de la muntanya van sentir un sorollet com de papers bellugats dins de la muntanya…

9. Empenyem amb suavitat una de les punxes de baix a dalt de manera que giri fins que quedi a sobre de l’altra punxa i a la vegada anem plegant el trapezi per la meitat. Les dues punxes de a sobre han de quedar cap al davant mentre que els dos costats del trapezi han de quedar cap al darrere i JA per fi TENIM EL NOSTRE DRAC!

Tots es van quedar bocabadats al veure com del volcà encara tebi va sortir un nen drac petit i somrient que al cap d’una estona de balbucejar va començar a PARLAR!

10. Felicitats per arribar fins al final! Amb corrector i un llàpis o un boli podeu dibuixar els ulls la panxa i les escates del petit drac.
Si teniu dubtes fent el vostre drac, si us plau escriviu-me un correu a  jimenauribe@festivanima.com

Publicado en Actividades en..., festivAnima es noticia, Hecho en casa | Etiquetado , , , , , , , , , | Deja un comentario

Titelles a Mollet del Vallès

Mollet del Vallès es convertirà en la seu de les titelles de Catalunya. La Mostra de Titelles arriba amb la voluntat de consolidar-se com un referent a nivell català.

La Mostra Internacional de Titelles és un esdeveniment únic, on companyies d’arreu dedicades exclusivament al teatre de titelles omplen d’espectacles els carrers del centre de la ciutat de Mollet. La Mostra va sorgir de l’impuls de la companyia molletana Galiot Teatre amb el suport de l’Ajuntament. Els espectacles es concentren en el cap de setmana però, al llarg de tota la setmana anterior, la companyia de Mollet visita les escoles de la ciutat per fer-los un tastet de titelles i convidar els nens i nenes a la Mostra.

Mostra Titelles Mollet del Vallès

Aquesta VII Mostra tindrà tres dies amb moltes activitats des de el divendres 5 d’abril a les 18h. a la Plaça Catalunya on podreu participar en la Cercavila inaugural aixecant els grans peixos que són el conegut Mollet Mullat! Amb la participació de companyies de Catalunya, Espanya i d’Europa, amb la col·laboració del Club Super 3, exposicions de marionetes i de llibres i publicacions d’arts escèniques i amb les parades de titelles d’artesania tindrem un menú titellaire exquisit per tots els públics.  Del 5 al 7 d’abril a Mollet del Vallès.
Teatrino Pícolo con Personaje: Sirena

 

Festivànima, tindrà la seva parada amb una mostra de cada un dels seus teatres i titelles. S’exposarà per primera vegada el NOU Teatrí Pícolo i el Teatre Bacus que es a la vegada una caixa de vins i un teatre!  Ens ho pasarem molt bé, farem contes improvisats, poesia i titelles de papiroflèxia: conills de dit i dracs que parlen. Us esperem amb tota la il·lusió a Mollet del Vallès 6 i 7 d’abril.

Més informació de la Mostra

Publicado en Actividades en..., Encuentros, festivAnima es noticia | Etiquetado , , , , , , , , , , , | 2 comentarios

En carnaval, un gorro muy divertido

sombreros de conejo de Joan Sallas (papel 10x10)

sombreror de conejo de Joan Sallas (papel 70x70)

Con paciencia y un papel sigue estos pasos y conseguirás hacer un gorro de conejo para disfrazarse los deditos y ponerlos a charlar. A los niños les encanta!
Para hacer los mini-sombreritos para los dedos utiliza papel de 10cm por 10cm cortado a la mitad por la diagonal, blanco, de colores o doble faz como el de la foto.

También con un pliego de papel (1m x 0,70m o similar) cuadrado y cortado por la diagonal puedes hacer dos gorros más grandes que podrás ponerte y salir saltando por ahí mientras preguntas: «¿Qué hay de nuevo viejo?»
Toma nota que a los gorros grandes se les deben poner cintas para amarrarlo bajo el mentón y no importará la talla del conejo. Simplemente haciendo un nudo en la cinta y grapándola al papel justo debajo quedará perfecto.
Son muy económicos, sencillos de transportar (simplemente doblados) y la diversión comienza haciéndolos.

PUES, COMENCEMOS:
Empieza marcando los tres dobleces que dividen por mitad los ángulos del triángulo -figuras morada, naranja y rosada-. Luego debes doblar al mismo tiempo los que corresponden a los dos ángulos agudos (a la derecha e izquierda en la foto) lo que dará por resultado un pequeño triángulo sobresaliente en el medio (como una nariz). -fig. verde-

Dobla esta nariz hacia uno y otro lado presiónala contra la mesa y luego dóblala por la mitad hasta tocar la línea del centro. Márca muy bien el doblez, ábrelo y dóblalo de nuevo pero hacia adentro escondiendo «la nariz» debajo de las dos superficies laterales. Sólo quedará asomando un triángulo por debajo de la base del papel  -fig. naranja-. Éste lo debes voltear hacia arriba.

A partir de aquí ya pasamos a la siguiente foto y comenzamos doblando la base (el lado largo) de nuestro triángulo hacia arriba, apenas para tapar el mini triángulo del centro. ¡Ya empiezan a aparecer las orejas del conejo!
Debes presionar bien este doblez pero – CUIDADO – sin llegar a las puntas porque se estropearía la curva natural de las orejas – fig. rosa- .

Paciencia…  ya queda poco:  Voltea la figura y dobla hacia abajo la dos puntas (que se convertirán en las orejotas de nuestro conejo) de manera que queden a la misma distancia a cada lado del eje central -fig. morada- . De nuevo, dobla las orejas hacia arriba por encima del borde inferior del papel a la vez que con el dedo inflas la pequeñas bolsas laterales que se va formando (de color blanco en nuestro papel doble faz) y que después se deben presionar hacia la mesa de abajo hacia arriba a lo largo de los costados exteriores de cada oreja.
¡Sólo nos quedan DOS pasos!
Dobla hacia adentro las dos orejas (como quien cierra las dos hojas de una puerta doble), aparecerá el lado blanco del papel, y final final finalmente… dobla hacia arriba el borde inferior del papel  con lo que quedará listo para abrir el sombrero por abajo y ponérselo. Para que la punta superior de la copa de nuestro sombrero de conejo quede horizontal, te aconsejo hacerle un pequeño doblez en triángulo hacia abajo y presionar al abrirlo. Con todo este proceso ya tendremos un pequeñísimo sombrerito de dedo o un gran sombrero orejón.  

Mucha suerte y feliz carnaval.
El diseño de este sombrero de conejo hace parte de un libro maravilloso de Joan Sallas, dedicado únicamente a sombreros y gorros de papiroflexia.

Publicado en Actividades en..., Hecho en casa, LeTrAs que nos sirven de inspiración | Etiquetado , , , , , , , , , , , | Deja un comentario

Disfruta historias de vinos… y de buenos vinos

Teatrino Bacus un delicioso regalo para expertos enólogos y conocedores de vinos

Un soir, l’âme du vin chantait dans les bouteilles:
«Homme, vers toi je pousse, ô cher déshérité,
Sous ma prison de verre et mes cires vermeilles,
Un chant plein de lumière et de fraternité!

Cantó una noche el alma del vino en las botellas;
«Hombre, elevo hacia ti caro desesperado,
desde mi vítrea cárcel y mis lacres bermejos,
un cántico fraterno y colmado de luz»

(Charles Baudelaire, El alma del vino en Las flores del mal).

¿Quién puede ser mejor que Dionisio / Baco  dios del vino,  dios de la florescencia y del teatro para catar y comentar en serio y en juego las delicias de un buen vino entre amigos?

El Teatrino Bacus es una hermosa y excelente excusa para hablar de vinos, de aroma, color y bouquet. Para comentar de la vendimia del clima, o para hablar de teatro, de poesía o de amores.
Imágenes del proceso de diseño y creación del Teatrino Bacus.

El Teatrino Bacus es una caja de madera para tres vinos que a la vez es un Teatro. Un regalo excepcional con el vino dentro. Útil y decorativo para almacenar los vinos que se quiera brindar a los amigos o beber en casa.
Ideal también para regalos de empresa o para animar encuentros o fiestas de cata de vinos organizados por aficionados, conocedores, fabricantes o distribuidores de vinos y licores.

Como teatro es una obra de arte en miniatura, lleva un decorado que ambienta una vid en la campiña y un lagar para el pisado de las uvas. También, lleva de personaje a Baco o Dionisio en su pedestal para exponerlo o para actuar con él ya que es un títere que se puede manipular sosteniéndolo por atrás o por delante del decorado e inventar o recitar mil historias y divagaciones:

(Del Rubaiyat de Omar Khayyam)

XCVIII
¡Si supieras cuán poco me interesan los cuatro elementos de la naturaleza y las cinco facultades de los hombres!
Ciertos filósofos griegos -dices- podían plantear cien problemas a su gente.
Total es mi indiferencia en ese sentido. ¡Escancia vino, pulsa el laúd,
y que sus notas me evoquen las de la brisa que huye rauda como nuestra vida.

XCIX
Cuando me borre la sombra de la muerte y se endurezca el manojo de mis días
he de llamaros amigos míos, para ser conducido al sepulcro.
En polvo convertido, moldearéis un ánfora que colmaréis de vino.
Acaso entonces me veréis resucitar.

LXXX
Tal aroma de vino emanará de mi tumba
que los transeúntes se embriagarán.
Tal serenidad rodeará mi fosa,
que los amantes no se podrán alejar.

El Teatrino Bacus puede ser utilizado para representar múltiples historias como un teatro de guiñol adaptándole otros decorados y personajes. Tiene un amplio escenario, una tramoya de tres guías,  y el telón de boca con dos caras, una de ellas en blanco,  personalizable con el nombre familiar o de la tienda distribuidora y la otra cara de color rojo tradicional.

La caja-teatro puede ser construida por encargo utilizando la misma caja de los vinos que se desea regalar. En este caso ostentaría en la tapa y costados el nombre y marca del vino que lleva en su interior.
También puede ser un teatro construido a partir de una caja sin marcas, en la que podemos poner de una a tres botellas diferentes con los vinos que se desee degustar o regalar.

«Vino, enséñame el arte de ver mi propia historia como si ésta ya fuera ceniza en la memoria.» (Jorge Luís Borges)

Varias imágenes del Teatrino Bacus con o sin botellas de vino en su interior.

El Teatrino Bacus es una bella decoración, una caja de vinos sin igual, y a la vez todo un teatro en el que pueden ser representadas entretenidas conversaciones respecto al vino, al arte, la poesía, el teatro o el amor, con Dionisio – Baco de interlocutor.

 

Publicado en A la medida, festivAnima es noticia, Reciclar... con estilo! | Etiquetado , , , , , , , , , , , , , | 2 comentarios

festivÁnima

Pintura de decoradosfestivÁnima es un taller de creación de títeres y de teatros de madera que con escenario, tramoya que convierte en perspectiva secuencias de ilustraciones planas, telón de boca, telón de fondo, anuncio, apuntador y camerino, ofrecen en pequeño las posibilidades del gran teatro escala 1:1 . Los teatrillos de festivÀnima además de ser una propuesta plástica, dan grandes posibilidades de juego, improvisación y diversión teatral.

festivÁnima tuvo su origen en 1999 en Colombia, bajo el nombre de Mireaver, como una iniciativa de expresión de Jimena Uribe, como una actividad paralela a la profesión y como un juego compartido con sus hijos. Jimena es arquitecta y en el año 2000, con una ilustración formó parte de la muestra que representó a Latinoamérica en Utopía en el XXVII Congreso mundial de la IBBY. Desde entonces combina ilustración, arquitectura y diseño para crear los teatrinos, decorados y personajes, a la vez que comparte su experiencia y concepto lúdico de la vida por medio de talleres de dibujo fantástico y de juguetes de papiroflexia y reciclados. Participó anualmente en Expoartesanías, en varias Ferias del Libro y en el Mercado Persa del Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotà hasta el 2007. En Cataluña ha participado en varias ferias de artesanía y de títeres.

“Los Teatrinos han sido para mi una ventana para volar todos los días, me han afirmado como diseñadora y me han ido convirtiendo en titiritera, cuenta cuentos y soñadora de profesión.” J. U.

 fuente: www.titeresante.es

Fent una història al teatrefestivÀnima és un taller de creació de titelles i de teatres de fusta que compta amb escenari, tramoia que converteix en perspectiva seqüències d’il·lustracions planes, teló de boca, teló de fons, anunci, apuntador i camerino, els quals ofereixen en petit les possibilitats del gran teatre escala 1:1. Els teatrets de festivÀnima, més que ser una proposta plàstica, donen grans possibilitats de joc, improvisació i diversió teatral.

festivÀnima té el seu origen el 1999 a Colòmbia, sota el nom de Mireaver, una iniciativa d’expressió de Jimena Uribe, com una activitat paral·lela a la professió i com un joc compartit amb els seus fills. Jimena és arquitecta i l’any 2000, amb una il·lustració va formar part de la mostra que va representar a Llatinoamèrica a Utopia en el XXVII Congrés mundial de la IBBY. Des de llavors combina il·lustració, arquitectura i disseny per crear els teatrinos, decorats i personatges, al mateix temps que comparteix la seva experiència i concepte lúdic de la vida per mitjà de tallers de dibuix fantàstic i de joguines de papiroflèxia i reciclats. Va participar anualment en Expoartesanías, en diverses fires del llibre i al Mercat Persa del Festival Iberoamericà de Teatre de Bogotà fins al 2007. A Catalunya ha participat en diverses fires d’artesania i de titelles.

“Els Teatrins han estat per a mi una finestra per volar cada dia, m’han afirmat com a dissenyadora i m’han anat convertint en titellaire, contacontes i somiadora de professió.” J. U.

 font: www.putxinelli.cat
Publicado en festivAnima es noticia | Etiquetado , , , , , , , , , , | Deja un comentario

Setmana d’Artesania de Catalunya The craftroom

Invitació Craftroom The Craftroom

Com a cloenda de les activitats que s’hauran desenvolupat des del dia 26 de novembre en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, els dies 30, 1 i 2 de desembre tindrà lloc al Pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc la Fira The Craftroom.

The Craftroom acollirà una gran mostra d’exposició i venda de productes artesans catalans, que comptarà amb un centenar d’expositors de diferents sectors i oficis: complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, entre altres.

I com a representació del món titellaire: Bufallums!  Els nostres titelles amics.

També hi haurà la presència de diversos tallers artesans de comunitats autònomes com Galícia, Castella-La Manxa i País Basc, i un país convidat – Finlàndia –. The Craftroom es completarà amb un calendari de diferents activitats com tallers infantils, demostracions d’ofici, exposició dels projectes de final de curs dels alumnes excel·lents de les escoles d’Arts i Oficis, performances, projecció d’audiovisuals sobre l’artesania catalana, l’espai youtube de la FAAOC (Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya) i una zona de descans per als visitants.

Publicado en Protagonistas | Etiquetado , , | Deja un comentario

Ututui y Cucuyá son tutús y gorros

Fresa y Patilla jugando a teatro

Lorena Suárez Fierro y Alejandra Muñóz Guerrero, ponen juntos dos mundos amorosos: Ututui y Cucuyá, y crean la más linda combinación de ropa de niñas para jugar.

Con un tutú de Ututui y un gorro de Cucuyá diseñados con esmero y hechos a mano con mucho amor logran que cada combinación se convierta en una fiesta de color y movimiento que invita a soñar. Para disfrutar el día del cumple o en cualquier momento.

Catálogo de Ututui y Cucuyá

Mañana sábado 1 de Diciembre será su gran debut en la Kermesse de Noel del Liceo Francés Louis Pasteur (Cl 87 No. 7 – 77, Bogotá. 10:00 am a 4:00 pm)

Además, habrá conciertos, deliciosas comidas y postres, talleres lúdicos para niños, concurso de reciclaje y diferentes productos a la venta.

Ututui y Cucuyá son ejemplos de lo inspiradores que pueden ser los hijos, del universo que nos traen para descubrir, muchas veces dentro de nosotros mismos.

Que viva la dulzura y nos vemos mañana en la Kermesse!

Para ponerse en contacto con Lorena y Alejandra:

lorenasuarezfierro@gmail.com

vamunozguerrero@gmail.com

fotos: L. Suárez Fierro
Publicado en Protagonistas, Vestuario | Etiquetado , , , , , , , , , , , , | Deja un comentario