Poesía y dibujo . Poemes i dibuixos

Demà dilluns 1 de Juliol a la biblioteca de Bigues farem un busseig dins d’una poesia de la Joana Raspall. Trobarem sirenes, pops que juguen amb petxines, arbres amb branques de coral. Imatges fabuloses del poema «El palau submarí».

decorado FONDO DEL MAR

Diu la Joana Raspall:

«Un mariner amb pipa
i rostre colrat
ha vist les sirenes
que habiten al mar.
I tant si es mentida
com si és veritat
coses fabuloses
ell me n’ha contat.

Després de passejar per els paisatges que ens regala el poema jugarem als busos periodistes, farem «fotos» dibuixant peixos, meduses, i calamars que amb «canons de tinta» defensen la cova amb els seus tresors del ull humà.

Titere de madera y pasta de papel

Serà molt divertit. Amb els nostres dibuixos farem un mural enganxant-los a la paret de la biblioteca. Tot alló «sota l’aigua» dibuixada i amb les nostres equipaments de busseig. Fent brbrbrbr brbrbr… el soroll que fan els bussos.
Esteu tots convidats!

Esta entrada fue publicada en Encuentros, festivAnima es noticia y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *