Titelles a Mollet del Vallès

Mollet del Vallès es convertirà en la seu de les titelles de Catalunya. La Mostra de Titelles arriba amb la voluntat de consolidar-se com un referent a nivell català.

La Mostra Internacional de Titelles és un esdeveniment únic, on companyies d’arreu dedicades exclusivament al teatre de titelles omplen d’espectacles els carrers del centre de la ciutat de Mollet. La Mostra va sorgir de l’impuls de la companyia molletana Galiot Teatre amb el suport de l’Ajuntament. Els espectacles es concentren en el cap de setmana però, al llarg de tota la setmana anterior, la companyia de Mollet visita les escoles de la ciutat per fer-los un tastet de titelles i convidar els nens i nenes a la Mostra.

Mostra Titelles Mollet del Vallès

Aquesta VII Mostra tindrà tres dies amb moltes activitats des de el divendres 5 d’abril a les 18h. a la Plaça Catalunya on podreu participar en la Cercavila inaugural aixecant els grans peixos que són el conegut Mollet Mullat! Amb la participació de companyies de Catalunya, Espanya i d’Europa, amb la col·laboració del Club Super 3, exposicions de marionetes i de llibres i publicacions d’arts escèniques i amb les parades de titelles d’artesania tindrem un menú titellaire exquisit per tots els públics.  Del 5 al 7 d’abril a Mollet del Vallès.
Teatrino Pícolo con Personaje: Sirena

 

Festivànima, tindrà la seva parada amb una mostra de cada un dels seus teatres i titelles. S’exposarà per primera vegada el NOU Teatrí Pícolo i el Teatre Bacus que es a la vegada una caixa de vins i un teatre!  Ens ho pasarem molt bé, farem contes improvisats, poesia i titelles de papiroflèxia: conills de dit i dracs que parlen. Us esperem amb tota la il·lusió a Mollet del Vallès 6 i 7 d’abril.

Més informació de la Mostra

Esta entrada fue publicada en Actividades en..., Encuentros, festivAnima es noticia y etiquetada , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

2 Respuestas a

Titelles a Mollet del Vallès

  1. Florinda dijo:

    Precioso tu trabajo, nos saludamos el domingo en Mollet, me quedé fascinada con los teatros. La idea de hacer teatros ambulantes y poder jugar con los accesorios para crear historias me parace sencillamente fantástica, y ademas, por si mismos, son obras de arte. Te felicito, tienes una creatividad nada común!!, mis mejores deseos y muchos éxitos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *