Setmana d’Artesania de Catalunya The craftroom

Invitació Craftroom The Craftroom

Com a cloenda de les activitats que s’hauran desenvolupat des del dia 26 de novembre en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, els dies 30, 1 i 2 de desembre tindrà lloc al Pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc la Fira The Craftroom.

The Craftroom acollirà una gran mostra d’exposició i venda de productes artesans catalans, que comptarà amb un centenar d’expositors de diferents sectors i oficis: complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, entre altres.

I com a representació del món titellaire: Bufallums!  Els nostres titelles amics.

També hi haurà la presència de diversos tallers artesans de comunitats autònomes com Galícia, Castella-La Manxa i País Basc, i un país convidat – Finlàndia –. The Craftroom es completarà amb un calendari de diferents activitats com tallers infantils, demostracions d’ofici, exposició dels projectes de final de curs dels alumnes excel·lents de les escoles d’Arts i Oficis, performances, projecció d’audiovisuals sobre l’artesania catalana, l’espai youtube de la FAAOC (Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya) i una zona de descans per als visitants.

Esta entrada fue publicada en Protagonistas y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *