El Showroom en imatges: fins a la propera!

Estand de festivÀnima al Showroom 25é Aniversari Artesania Catalunya

Entre el 2 i el 4 de decembre a Montjuïc, davant de La Font Mágica, cada dia de fira, artesans de mil i un oficis exposaven els seus somnis mentre que els visitants passejaven i admiràven peces i técniques.
Quin gust trobar-se cara a cara amb el dissenyador i fabricant de les joies, de la roba, dels mobles, o de les peces de ceràmica per a la teva llar. Quan a casa fas servir les coses, tenen un valor afegit, el record del que has parlat amb el fabricant, el coneixement de les circunstàcies que envoltaron la creació de cada cosa, l’orgull de que són peces úniques fetes amb cura només per a tu.
Amb el seu gust reial, segurament que d’amagats entre els visitants hi eren Melcior, Gaspar i Baltasar.

 

 

 

La Princesa des de el seu palau contemplava la fira i parlava amb els visitants

Els artesans mantenen viu el procés original de manufactura dels bens,  treballen en tallers a mida de la seva producció, a vegades amb la família, al camp i  fins i tot a casa. Són autònoms, no busquen feina i en canvi creen la seva feina i la de altres amb quins treballen amb camaraderia i dedicació.

No més passejant-se pel Showroom  es respirava un ambient amable, solidari i creatiu. Les obres dels artesans porten en elles mateixes el segell del ànima del seu creador. Malgrat que dos artesans facin el mateix ofici, no hi ha competència, el treball dels altres fa veure el teu més especial.

Doncs, esperem veure-nos en la pròxima edició tant amb els companys d’ofici artesà com amb els alegres visitants: Fins a la propera amics i amigues!

El Showroom desde la entrada hasta festivánima

 

Esta entrada fue publicada en festivAnima es noticia y etiquetada , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *