El Drac titella ens visita per Sant Jordi

Voleu jugar amb el drac de Sant Jordi amb els vostres fills o nets?

Ensenyeu-los a fer titelles reciclant capses petites de cartró. És senzill, econòmic i molt divertit.

Amb el mateix procés també podeu fer altres animals fent servir materials que es troben fàcilment a casa: paper de embolicar, capses biudes de crema o de medicaments, cartolines o papers de colors, cola, tissores, cúter i cinta adhesiva.

Primer de tot heu d’embolicar la capsa com si fos un regal. Després amb un cúter heu de tallar-la per la meitat però només per tres costats (dels quatre), i plegar-la.

Obrint la capsa de nou, s’han d’enganxar els papers o cartolines que heu d’haver retallat prèviament, per fer el fons de la boca, la llengua i les dents.  Als costats cal enganxar els trossos de cartolina dels ulls i finalment la cresta amb tires del mateix paper d’embolicar. Si voleu feu-li un mostatxo i barba.

No hi ha límits per a la imaginació, feu canvis, afegiu-li cotó, llana, lluentons, gebre… paper d’alumini. Per amagar la mà amb la que es mou el titella, podeu fer servir un tros de roba o un guant.

Ara, a jugar tots amb el vostre drac titella!

Esta entrada fue publicada en Hecho en casa, Reciclar... con estilo! y etiquetada , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

2 Respuestas a El Drac titella ens visita per Sant Jordi

  1. Edgar E. Hazbon dijo:

    Un Nuevo Personaje, Parece Propio del Viejo Continente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *